Oldalt nyitott nadrág

Oldalt nyitott nadrág

Azonosító: 219

Amennyiben kényelmet, eleganciát és egy csipetnyi trendiséget keresel egyetlen darabban, akkor ez a nadrág lesz az új kedvenced!

Képzeld csak el: széles, bővülő szár, amely minden lépésnél olyan szabad mozgást biztosít, mintha lebegnél! A magas derék nemcsak optikailag nyújtja a lábakat, hanem csodásan hangsúlyozza is a derekadat, míg a hátul található gumipánt gondoskodik az extra kényelemről. És a lényeg még csak most jön: Ez a nadrág mindkét oldalán fel van sliccelve, ami igazán egyedivé teszi. Amint sétálsz, finoman hullámzik és megnyílik az anyag, így kölcsönözve extra izgalmat a megjelenésednek.  kényelmesebbé.

Ezzel a nadrággal bármely hétköznapi szettet fel tud dobni, de különleges alkalmakra is tökéletes választás.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.