Ujjatlan ingruha hosszanti szűkítéssel

Ujjatlan ingruha hosszanti szűkítéssel

Azonosító: 939

Légy vagány és végtelenül nőies ezzel a ruhával! Az ujjatlan, bővülő szoknyás ruha izgalmasan újragondolt galléros nyakkivágással hódít. A hosszanti szűkítő szabásvonalak finoman ölelik körül alakodat, anélkül, hogy a derékra helyeznék a fókuszt. Tehát, ha nem szeretnéd hangsúlyozni derekadat vagy definiált derékvonallal nem rendelkezel, ez a tökéletes választás számodra. A hosszanti szabásvonal pedig optikailag nyújtja alakodat, amelyet az extrán bővülő szoknya tesz még csajosabbá. Amennyiben mégis a derékfókuszt választanád akkor a ruhához tartozó megkötő pánt segítségével ezt is megteheted.

Mikor viselnéd ezt a varázslatos ruhát? Gondolj csak romantikus randevúkra, bulikra vagy akár baráti összejövetelekre! Ez a ruha minden alkalomra tökéletesen passzol, amikor szeretnéd magad nőiesen és magabiztosan érezni. Ráadásul garantáljuk, hogy mindenki fel fogja fedezni az egyediségedet és a stílusodat!

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.