Bermuda nadrág

Bermuda nadrág

Azonosító: 217-R

Kényelmes és stílusos: e két szó tökéletesen összefoglalja ezt a rövidnadrágot. A gumis derék puha érintése és a bő szabás ötvözete azt eredményezi, hogy egész nap könnyedén viselhető. A hossz pont ideális: nem túl hosszú, nem túl rövid. Így nem kell aggódnod, hogy kényelmetlenül érzed magadat benne.

Ezt a bermuda nadrágot bármilyen alkalomra felveheted. Elegánsabb pillanatokban egy pár magassarkúval és elegáns blúzzal kombinálva a csodálatosan megtörő stílusért. Lazább hétköznapokon pedig egy könnyed pólóval vagy egy stílusos toppal kombinálva tökéletes választás.

43 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.