Kámzsás nyakú maxiruha

Kámzsás nyakú maxiruha

Azonosító: 909 H

Keresed az izgalmat és a különlegességet egy egyszerű, letisztult vonalvezetésű ruhában? Nos, ez a maxiruha tökéletes választás számodra! A kámzsás nyakkivágás olyan izgalmas részlet, amely felemeli ezt az egyébként egyszerű ruhadarabot a következő szintre. A ruha hossza földig ér, és a letisztult vonalvezetés kiemeli a nőies vonalaidat.

Legyen szó egy elegáns estélyi rendezvényről vagy egy különleges alkalmi eseményről, ebben a ruhában garantáltan lenyűgöző megjelenést nyújtasz. Bízz benne, hogy a különleges kivágás minden tekintetet magára vonz, és a ruha tökéletesen kihangsúlyozza egyediségedet és stílusodat.

59 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.