Fodros aljú, aszimmetrikus szoknyás ruha

Fodros aljú, aszimmetrikus szoknyás ruha

Azonosító: 927

Játékos, kacér és végtelenül romantikus – ezek a jelzők jutnak eszembe elsőként erről a ruháról.  Magadra ismertél benne vagy vágynál rá?

A szoknya szabása igazán különleges és aszimmetrikus, ami lendületet és bohém stílust kölcsönöz neki. Az elöl rövidebb és hátul hosszabb szoknyarész izgalmasan játszik az arányokkal, és még több egyediséget ad a fazonnak. A szoknya alját pedig gyönyörű fodrok díszítik, amelyek meglepően vonzóak még azok számára is, akik egyébként nem kedvelik a fodros ruhákat.

Ezzel a ruhával garantáltan elvarázsolod a környezetedet, és minden pillanatban érezheted a romantika és a játékosság varázsát.

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.