Csónak nyakú homokóra ruha

Csónak nyakú homokóra ruha

Azonosító: 934 CR

Az csónak nyakú változat remek alternatívát kínál a népszerű szabású ruhánkhoz. Az A-vonalban bővülő szoknya segít kiemelni a homokóra alakot, míg a rövid ujjak frissességet és könnyedséget kölcsönöznek a megjelenésnek.

A gumis ráncolás a derékvonalban nemcsak hangsúlyozza, hanem elősegíti is a homokóra alakot, kiemelve a legkarcsúbb részt. Ezáltal a ruha egyedülálló nőies hangulatot sugároz.

Nem csak elegáns alkalmakra, de sportosabb napokra is tökéletes választás lehet egy edzőcipővel kombinálva. Így a ruha sokoldalúan használható és stílusos megjelenést biztosít mindennapi viselés során is.

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.