Csónak nyakú homokóra maxiruha

Csónak nyakú homokóra maxiruha

Azonosító: 934 CH

Népszerű szabású ruhánkat elkészítettük csónak nyakú, maxiszoknyás változatban is. A-vonalban bővülő szoknyája, rövid ujja és a gumis  ráncolás a derékvonalban hangsúlyozza és elősegíti a homokóra alakot. Bár a hossza miatt kifejezetten nőies és romantikus darab, egy edzőcipővel sportosabb napokra is tökéletes választás lehet.

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.