Csónak nyakú homokóra maxiruha

Csónak nyakú homokóra maxiruha

Azonosító: 934 CH

A csónaknyakú, maxiszoknyás változat remek kiegészítése a népszerű szabású ruhánknak. Az A-vonalban bővülő szoknya és a gumis ráncolás a derékvonalban segít kiemelni és elősegíteni a homokóra alakot, biztosítva a nőies vonalvezetést.

A hosszabb szoknya romantikus és elegáns hangulatot kölcsönöz a ruhának, amely tökéletes választás lehet különleges alkalmakra vagy akár egy romantikus estére.

Ugyanakkor ne félj kísérletezni és kombinálni más stílusokkal is. Egy edzőcipővel vagy sportosabb lábbelivel párosítva a ruha könnyedebb, bohém megjelenést nyújthat, amely ideális lehet a mindennapi viseléshez vagy egy laza, sportosabb napra.

61 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.