Hosszú vízesés kardigán

Hosszú vízesés kardigán

Azonosító: 336

A kardigánok melegsége csipetnyi stílussal és eleganciával fűszerezve. Ajánlom azoknak akik szeretik a praktikus ruhadarabokat ötvözni a nőies megjelenéssel.

Ez a darab funkciója szerint tökéletes választás akár az átmeneti időben kiskabát helyett, de a hidegebb hónapokban könnyedén rétegezhetjük vele az öltözékünket. Ez a különleges „réteg” igazán csinos és elegáns megjelenést kölcsönöz majd a viselője számára. 🙂

48 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.