Galléros rövid ujjas felső

Galléros rövid ujjas felső

Azonosító: 319 R

Ez a galléros felsőrész sokoldalú és stílusos választás. A rövid vagy hosszabb ujjú változatok lehetővé teszik, hogy igazíts a ruha megjelenésén az aktuális időjáráshoz és az előnyösebb megjelenéshez. A szabása, amely az ingekre emlékeztet, elegáns és klasszikus stílust kölcsönöz a felsőnek. A gallér tovább emeli a ruha megjelenését és hozzájárulnak az elegáns stílushoz. A rugalmas anyag pedig biztosítja a kényelmet és a felső könnyű viselhetőséget.

Ez a felsőrész különböző stílusokban is hordható. Elegánsabb megjelenéshez kombinálhatod szűkebb nadrággal vagy szoknyával, esetleg blézerrel. Sportosabb outfitet is összeállíthatsz vele például farmerrel.

Összességében ez a galléros felsőrész egy sokoldalú és kényelmes választás, amely lehetővé teszi, hogy elegánsan és sportosan is megjelenj. A rugalmas anyag és a változatos stílusok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a hangulatod szerint alakítsd a megjelenésedet és könnyedén alkalmazkodj a különböző eseményeken való megjelenéshez.

27 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.