Kámzsás felső – ujjatlan

Kámzsás felső – ujjatlan

Azonosító: 316

A kámzsás nyakú, ujjatlan és szűkebb szabású felsőrész egy izgalmas és remekül kombinálható alapdarab. A kámzsás nyakrész ad egyedi és különleges megjelenést a felsőnek, amely a szűkebb szabásával tökéletesen kiemeli a nőies vonalakat.

A felsőrész letisztult és minimalista megjelenése teszi különlegessé, ugyanakkor sokoldalúvá is. Ennek köszönhetően könnyedén párosítható különféle szoknyákkal és nadrágokkal, így sokféle stílusvariációt kínál. Lehetőséged van elegánsabb vagy hétköznapi viseletet is létrehozni vele, hiszen egyszerűségében rejlik a varázsa.

 

26 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.