Kerek nyakú topp

Kerek nyakú topp

Azonosító: 333

Nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy mennyire alapdarab ez a basic topp! A szűkített szabás, a kerek dekoltázs és a szélesebb vállpánt tökéletesen kombinálódik ebben a felsőben.

Ez a ruha mindig megtalálja a helyét a szekrényedben, és bármilyen alkalmakra viselheted. Legyen szó munkahelyi megjelenésről, baráti találkozóról vagy éjszakai kalandról, ez a felső mindig a legjobb választás.

A „slim” anyagunkból készült felsők különösen ajánlottak ehhez a fazonhoz. Tehát, ha úgy döntesz, hogy ezt a felsőt választod akkor a rendelésed elküldésekor az alábbi anyagok közül válogass ennek a darabnak az esetében.

18 900 Ft

Mintás kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.