Kerek nyakú póló

Kerek nyakú póló

Azonosító: 308

Ez a póló a legjobb barátod lesz a ruhatáradban! A vállvarrás nélküli, lezserebb szabás és a rövid ujjak kényelmet és szabadságot nyújtanak, miközben stílusban sem kell kompromisszumokat kötnöd. A kerek nyakkivágás pedig klasszikus és időtlen megjelenést garantál.

Ez az alapdarab igazi sokoldalúságot rejt magában! Variáld bátran nadrággal vagy hosszabb-rövidebb szoknyákkal, és mindig találj új kombinációkat, amelyekhez igazán jól állsz!

Viseld hétköznapi kalandokhoz, baráti találkozókhoz vagy egy lazább esti programhoz. Ez a póló mindig ott állja meg a helyét, ahol stílusos és kényelmes megjelenésre van szükség.

19 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.