Kerek nyakú póló

Kerek nyakú póló

Azonosító: 308

Ez a póló a legjobb barátod lesz a ruhatáradban! A vállvarrás nélküli, lezserebb szabás és a rövid ujjak kényelmet és szabadságot nyújtanak, miközben stílusban sem kell kompromisszumokat kötnöd. A kerek nyakkivágás pedig klasszikus és időtlen megjelenést garantál.

Ez az alapdarab igazi sokoldalúságot rejt magában! Variáld bátran nadrággal vagy hosszabb-rövidebb szoknyákkal, és mindig találj új kombinációkat, amelyekhez igazán jól állsz!

Viseld hétköznapi kalandokhoz, baráti találkozókhoz vagy egy lazább esti programhoz. Ez a póló mindig ott állja meg a helyét, ahol stílusos és kényelmes megjelenésre van szükség.

21 900 Ft

Mintás kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.