„Csomózós” felső

„Csomózós” felső

Azonosító: 332

Ezt a felsőt imádni fogod! A V dekoltázsú és lazább szabású kialakításával tökéletesen kényelmes viselet, miközben a deréknál található megcsomózás igazán különlegessé teszi.

Két megkötő segítségével egy laza csomót készíthetsz a derékrészen, ami csodásan kiemeli a derekadat és extra nőies megjelenést kölcsönöz. Ráadásul mindezt töretlen kényelemmel párosítva!

Viseld hétköznapi napokon, amikor lazább stílusra vágysz, vagy hódítsd meg vele a baráti találkozókat. Ez a felső mindig a helyzet magaslatán állja meg a helyét! Találd meg az egyensúlyt a kényelem és a stílus között ezzel az izgalmas darabbal!

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.