Hosszanti szűkített homokóra ruha

Hosszanti szűkített homokóra ruha

Azonosító: 942

Ez a kisruha valóban a ruhatárad alapdarabja lehet! A rafinált megoldásokkal és a V nyakú dekoltázzsal rendelkező japán ujjak biztosítják az elegáns és nőies megjelenést. A hosszanti szűkítések pedig finoman formálják a sziluettünket a derék kihangsúlyozása nélkül is.

Ez a ruha tökéletes választás a mindennapokra és bármilyen helyzetre. Viseld önmagában vagy kombináld különböző kiegészítőkkel – mindenképpen megállja a helyét. Egy könnyed séta a városban, egy baráti találkozó, vagy akár egy romantikus vacsora az esti órákban – ez a ruha mindig remek választás. Húzd fel ezt a csodás ruhát, légy önmagad, és ne feledd, hogy a stílusos megjelenés mindig a te kezedben van!

48 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.