Hosszú vízesés mellény

Hosszú vízesés mellény

Azonosító: 339

A réteges öltözködés királynője ez a ruhadarab. Ajánlom azoknak akik szeretik a praktikus ruhadarabokat ötvözni a nőies megjelenéssel.

Ez a darab funkciója szerint tökéletes választás akár az átmeneti időben egy kiskabát helyett de a hidegebb hónapokban könnyedén rétegezhetjük vele az öltözékünket. Viselheted egy dzsekire rávéve plusz rétegként de akár beltéren is, hogy ha fáznál vagy csak feldobnád egy izgalmas színes darabbal a szettedet. Ez a különleges „réteg” igazán csinos és elegáns megjelenést kölcsönöz majd a viselője számára. 🙂

44 900 Ft

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.