Rakott szoknyás midiruha

Rakott szoknyás midiruha

Azonosító: 940

Ez az ideális ruhadarab számodra, ha valami különlegesre és egyedülállóra vágysz. A szűkített felsőrész egyedi íves dekoltázzsal és enyhén bővülő vállpántokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a fehérnemű pántja kellemesen megbújjon alatta – hiszen részletekre is figyelünk. A felsőrész izgalmas megoldásait egy hasonlóan különleges szoknya teszi teljessé, amely finom rakásokkal díszített és még izgalmasabbá teszi a megjelenésed. Ráadásul a ruha rövidebb szoknyahosszal is rendelhető, hogy tökéletesen illeszkedjen a magasságodhoz.

Mely alkalmakra viselnéd ezt a varázslatos ruhát? Gondolj csak esküvőkre, romantikus randevúkra vagy akár exkluzív partikra! Ez a ruha tökéletesen állja meg a helyét bármelyik különleges eseményen, amikor szeretnéd elvarázsolni a környezetedet. Elegáns, romantikus és stílusos – ez a ruha garantáltan emlékezetessé teszi a megjelenésedet és elnyeri a tetszést.

49 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.