Karcsúsított harangruha

Karcsúsított harangruha

Azonosító: 072

Ez a ruha olyan különleges részletekkel rendelkezik, amelyeket garantáltan imádni fogsz! A nyakmegoldás egyedi és stílusos – nem a megszokott kerek nyak, de nem is túl mélyen dekoltált, így egyensúlyt teremt a nőies és kényelmes között.

A hosszanti szűkítések nemcsak szépen formálják a ruhát, de optikailag is karcsúsítják a sziluettedet, és igazán előnyösen mutatnak. A szoknya deréktól dinamikusan bővül, diszkréten eltakarva az esetlegesen kényesebb területeket, miközben romantikus megjelenést kölcsönöz. Igazi kifinomultság, melyet valamennyi hölgy élvezhet, hiszen figyelembe veszi a testalkatok változatosságát.

52 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.