Keskeny vállú topp

Keskeny vállú topp

Azonosító: 334

A szűkített szabású felső kerek dekoltázzsal és keskenyebb vállpántokkal rendelkezik, előnyös többféle testalkattal rendelkező nők számára is. Ha szélesebb vállakkal rendelkezel, a keskenyebb vállpántok vizuálisan kiegyensúlyozzák a felsőtested arányait, csökkentve a vállak szélességét.

Ez a felső a sokoldalúságáról híres! Tökéletes választás mindennapi viseletre, de könnyedén feldobhatod vele a szetteidet különféle alkalmakra is. Legyen szó munkahelyi megjelenésről, baráti találkozóról vagy éjszakai programról, ez a felső mindig jól mutat.

Ez a felsőrészünk kimondottan a „slim” anyagunkból készül, így garantáltan tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosít. Ha a fazon mellett döntesz akkor a rendelésed során a „slim” anyagaink palettájáról válassz megfelelő színt magadnak.

18 900 Ft

Mintás kollekció

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.