Szűkített nadrág zsebekkel

Szűkített nadrág zsebekkel

Azonosító: 204 B

Ez a magasított derekú, szűkített szárú hosszú nadrág a tökéletes választás a divatos és kényelmes megjelenéshez. A magasított derék szabású nadrágok igazán előnyösek, hiszen kiemelik a derék vonalát és hosszabb lábakat varázsolnak. Az oldalán található zsebek nemcsak praktikusak, hanem stílusos részletek is, amelyek felpezsdítik a nadrágot és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

Ez a nadrág nagyszerűen kombinálható különböző felsőkkel és cipőkkel. Hordhatod laza pólóval és tornacipővel a hétköznapi szettben, vagy elegáns blúzzal és magassarkúval egy formálisabb alkalmakra. A választás a tied, hiszen ez a nadrág sokoldalúan felhasználható és minden stílusban remekül mutat.

Bármilyen alkalomra is választod ezt a nadrágot, garantáltan stílusos leszel benne és kényelmesen érezheted benne magadat egész napod során.

46 900 Ft

SML

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.