Díva felső

Díva felső

Azonosító: 335

A felső különlegessége az íves dekoltázsa és a finoman szélesedő vállpántja. Nem kell aggódnod a fehérneműd pántja miatt, mert a vállpánt pont annyira bővül, hogy tökéletesen elrejtse azt. A hátrész gumival húzott, így a szűk szabás ellenére is kényelmes viseletet biztosít.

Ezzel a felsővel garantáltan kilépsz a hétköznapi unalom csapdájából. Legyen szó buliról, randevúról vagy csak egy baráti összejövetelről, ez a felső mindig magára vonja a figyelmet.

Az izgalmas szabás és a kényelmes viselet kombinációja miatt ezt a felsőt nem akarod majd levenni. Az elegancia és a stílus egyesül ebben a felsőben, így könnyedén meghódíthatod benne a világot.

27 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.