Hercegnős ruha ráncolt egyenes szoknyával

Hercegnős ruha ráncolt egyenes szoknyával

Azonosító: 071

Ez a díszes szögletes kivágású, álló nyakú ruha valóban az egyik legkülönlegesebb fazonunk! A részletgazdag szabásvonalak lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A vastagabb derékpánt csodásan kiemeli a derekat, míg a finoman testet követő szabás remekül formálja a sziluettet. A szoknya finoman követi a test vonalát, kiemelve annak formáit, míg az apró ráncolás rafináltan ápol és eltakar. A ráncolás játékos és izgalmas elemet ad a ruhának, így még vonzóbbá teszi viselőjét.

Ez a ruha igazi nőiességet és eleganciát sugároz. Ha szeretnél különleges lenni és magabiztosan tűnni ki a tömegből, ez a ruha tökéletes választás számodra. Káprázatos részletei garantáltan elbűvölik a körülötted lévőket és biztosítják, hogy soha ne maradj észrevétlen.

Legyen szó egy elegáns partiról, randevúról vagy más alkalmakról, ez a ruha mindig helytáll. Az egyedi szabásvonalak és a kifinomultság tökéletes kombinációja, amelyben magabiztosan és nőiesen érezheted magad.

53 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Találjuk meg

a legjobb színeidet

Az öltözködés egy izgalmas játék. De ahhoz, hogy igazán élvezd és könnyedén játszhasd, fontos, hogy jól ismerd a játékszabályokat.  Amennyiben megengeded, hogy kézen fogjalak és végigvezesselek egy izgalmas utazáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Gyere be személyesen

a bemutatótermünkbe!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.