Hercegnős ruha ráncolt egyenes szoknyával

Hercegnős ruha ráncolt egyenes szoknyával

Azonosító: 071

Ez a díszes szögletes kivágású, álló nyakú ruha valóban az egyik legkülönlegesebb fazonunk! A részletgazdag szabásvonalak lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A vastagabb derékpánt csodásan kiemeli a derekat, míg a finoman testet követő szabás remekül formálja a sziluettet. A szoknya finoman követi a test vonalát, kiemelve annak formáit, míg az apró ráncolás rafináltan ápol és eltakar. A ráncolás játékos és izgalmas elemet ad a ruhának, így még vonzóbbá teszi viselőjét.

Ez a ruha igazi nőiességet és eleganciát sugároz. Ha szeretnél különleges lenni és magabiztosan tűnni ki a tömegből, ez a ruha tökéletes választás számodra. Káprázatos részletei garantáltan elbűvölik a körülötted lévőket és biztosítják, hogy soha ne maradj észrevétlen.

Legyen szó egy elegáns partiról, randevúról vagy más alkalmakról, ez a ruha mindig helytáll. Az egyedi szabásvonalak és a kifinomultság tökéletes kombinációja, amelyben magabiztosan és nőiesen érezheted magad.

51 900 Ft

  • Szín *

  • Méret *

További információk

Ha több információra lennél kíváncsi a CABALA ruhákkal kapcsolatban, akkor használd az alábbi gombokat:

Színtanácsadás

Találjuk meg a Te színeidet!

Ugyan mindenki számára működő csodarecept valóban nincsen, de ha megengeded, hogy kézen fogjalak és végigkísérjelek ezen az izgalmas kalandozáson a színek világában, akkor megmutatom azokat a választásokat, amikkel biztosan nem hibázhatsz. Így összeállíthatsz egy olyan ruhatárat, ami igazán téged tükröz, és a megjelenésed teljesen önazonos lesz.

Showroom

Gyere be a showroomba!

Látogass el hozzánk a budapesti bemutatótermünkbe ahol felpróbálhatod valamennyi fazonunkat, megtapinthatod az anyagainkat és megnézheted azt is, hogy melyik színünkben érzed magadat a legjobban. Segítségedre leszek a készülő  ruhád összeállításánál, de a készletünkből akár azonnal magaddal vihetsz bármit ami megtetszik neked.